În perioada 21-26 noiembrie 2013, un grup de 10 persoane, elevi, profesori din cadrul programelor Junior Achievement Moldova au întreprins o vizită de studiu în Estonia, cu scopul de a efectua un schimb de experiență cu participanții programului Junior Achievement Estonia.

În cadrul vizitei în Estonia, elevii au participat la o serie de activități educaționale și culturale, printre care: o conferință în domeniul antreprenoriatului, unde au prezentat activitatea companiilor școlare și au discutat posibilități de dezvoltare a acestora; vizite în școlile în care se implementează programul JA și activități culturale. Profesorii au avut posibilitatea de a merge în vizită la o serie de companii și instituții din Tallinn, pentru a vedea specificul activității și a învăța din experiența acestora.
Vizita echipei de elevi și profesori în Estonia este parte componentă a proiectului de cooperare dintre Junior Achievement Estonia și Junior Achievement Moldova pentru dezvoltarea educației antreprenoriale, finanțat de către Ambasada Americii în R. Moldova și Ministerul de Externe al Estoniei.

Ca rezultat al vizitei de lucru în Estonia, elevii și profesorii au acumulat o experiență nouă, au identificat idei noi ce le vor implementa în cadrul activității companiei școlare și în cadrul activității extracurriculare personale.